Spoedgevallendienst – Tandartspraktijk Berkhof – Feanwâlden

Wanneer is het spoed? Voor actuele informatie kunt u hieronder lezen.

Spoedgevallendienst

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? U kunt ons tijdens werkdagen bellen onder telefoonnummer 0511-474222 om dit te bespreken.

– Wanneer u ´s ochtends voor 09.00 uur belt met een ernstige pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen.
– Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen helaas dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden.

Buiten openingstijden staat het antwoordapparaat aan voor de avond- en weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts, bijbehorend adres en telefoonnummer. Het antwoordapparaat kunt u beluisteren onder telefoonnummer: 0511-474222. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. Informatie over de avond en weekenddienst staat ook op de website.

Onder spoedgevallen verstaan wij: nabloedingen, aanhoudende en niet door pijnstillers te onderdrukken pijn, uitgevallen of afgebroken tanden door bijvoorbeeld een ongeval.

Houdt u er rekening mee dat er contant afgerekend moet worden Er kan niet worden gepind. U wordt verzocht een identiteitsbewijs en zorgpas mee te nemen.