Vervolgen reguliere behandelingen. – Tandartspraktijk Berkhof – Feanwâlden

Vervolg regulier behandeling

Na advies van onze beroepsvereniging de KNMT gaan wij weer open voor reguliere behandelingen. Voor meer informatie klikt u hier.

Vervolgen reguliere behandelingen.

Belangrijke informatie in verband met het coronavirus

Wij zijn weer geopend voor reguliere zorg!
🦷
Naar aanleiding van het advies van onze beroepsvereniging de KNMT hervatten wij de reguliere zorg bij niet-corona patiënten.

De afspraak die we met u hebben staan gaat vanuit onze kant door. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak  te annuleren.

•  Heeft uzelf of huisgenoten nu corona of corona gehad in de afgelopen twee weken?
•  Heeft uzelf of een van uw gezinsleden één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,
benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
Wij verzoeken u vriendelijke om een mondkapje te dragen in de wachtkamer.

Kom alleen. Begeleiding is alleen toegestaan bij kinderen!
Wij vragen u om met maximaal 3 personen in de wachtkamer tegelijk te verblijven. Uitzondering hierop is een gezin die bij elkaar wonen. Is de wachtkamer vol dan vragen wij u buiten te wachten.

Nog wat extra aanwijzingen:
•  Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. (10min te vroeg is ok maar 30min is echt veel te vroeg.)
•  Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.